Werken bij Into Control

Bij Into Control zijn we voortdurend op zoek naar gedreven professionals en specialisten met talent en ambitie op het gebied van risk management & compliance. Flexibiliteit is bij ons belangrijk en daarom denken wij ook graag met je mee. Nog geen ervaring op het gebied van risk & compliance of ben je net afgestudeerd? We gaan graag het gesprek met je aan om te kijken hoe jij jezelf kan ontwikkelen tot professional. Daarnaast zijn we ook altijd op zoek naar ervaren (senior) consultants en is een samenwerking op basis van zelfstandigheid mogelijk. 

Onze consultants aan het woord

Hoi! Mijn naam is David, ik ben 27 jaar jong en ik kom uit Rotterdam. Ik heb een Hbo-opleiding in Commerciële Economie en een universitaire Master in Strategic Management – Consultancy en op dit moment ben ik medior consultant bij Into Control. 

Wat mij in het bijzonder heeft aangetrokken om bij Into Control te gaan werken na mijn studie zijn de mensen binnen de organisatie. Wij bestaan uit een gezellig en relatief jong team. Ik ben na het afstuderen meteen binnengehaald door vrienden van mij die al werkzaam waren bij Into Control, maar sinds ik hier werk, heb ik er een aantal goede vrienden bij gekregen. De werksfeer is dus erg gemoedelijk en “knus”….   

Hallo! Ik ben Bram, 27 jaar oud en al ruim drie jaar werkzaam bij Into Control. Toen ik drie jaar geleden ben afgestudeerd in de richting financiële economie kwam ik per toeval terecht bij een vacature van Into Control over risicomanagement consultant.

Ik wist toentertijd nog niet veel af van risicomanagement, maar toen ik las dat Into Control actief was in de financiële-/verzekeringssector was mijn aandacht al snel getrokken, omdat hier mijn interesse ligt. Dat ik nog niet veel afwist van risicomanagement was hierbij geen obstakel omdat je snel leert on the job en in aanvulling kreeg ik de mogelijkheid om een risicomanagement opleiding te doen…

Hoi! Mijn naam is Mighel en ik ben 28 jaar oud. Ik werk nu ruim twee jaar bij Into Control en ik kan je vertellen dat ik het erg naar mijn zin heb! Na mijn studie privaatrecht ben ik bij Into Control in dienst gekomen en mocht ik de studie Risk Management gaan volgen tijdens mijn fulltime dienstverband. Ik mocht ruim anderhalve dag per week aan studie besteden wat ruim voldoende was. In 2022 ben ik geslaagd voor de opleiding!

Ik vind werken bij Into Control leuk, omdat geen enkele week hetzelfde is. De verschillende type klanten en de variatie in grootte van de projecten zorgen ervoor dat het werk telkens weer anders is….

Onze openstaande vacatures

(Junior) Business Risk Analyst

(Junior) IT Risk Consultant

Stage Risk Consultant

Typisch Into Control:

» Flexibel 
» Transparant
» Hands-on mentaliteit
» Zelfstandigheid
» Snel schakelen met collega’s
» Ambitie om te groeien
» Remote werken
» Financiële dienstverlening
» Persoonlijke ontwikkeling
» Opleidingsmogelijkheden
» Teamuitjes 

Meer visueel ingesteld? Check dan onze socials voor een impressie van Into Control!

Het team

Momenteel bestaan we uit een vast team van 16 consultants, 1 marketingcommunicatie medewerker en 1 office manager. Daarnaast zijn er ook nog enkele consultants in dienst op basis van zelfstandigheid. Meer over het team weten? Check dan deze pagina eens!