Contact

Laten we kennismaken

Persoonlijk of telefonisch de mogelijkheden bespreken?

Geef aan  hoe we u kunnen helpen en op welke wijze u contact wilt.

Waarom u kiest voor Into Control

Helderheid vooraf

Into Control maakt bij de start van elk traject een analyse van de situatie en geeft duidelijkheid vooraf over de benodigde inzet en acties.
Zo weet u altijd wat u kunt verwachten zowel in resultaat als in kosten.

Resultaatverantwoordelijk

Door onze jarenlange ervaring en onze uitgebreide database met best practices kunnen wij goed inschatten wat we kunnen betekenen. Indien gewenst nemen we graag resultaat- en budgetverantwoordelijkheid voor onze werkzaamheden en voeren opdrachten uit op basis van Fixed Price.

Aantoonbaar hoge kwaliteitsnormen

We hebben een uitstekend trackrecord. Dit is te danken aan ons aannamebeleid, onze werkmethodiek en strenge Quality Assurance. We hebben een eigen Academy om onze werknemers en onze klanten te voorzien van de juiste kennis en zo een blijvend resultaat te waarborgen.

Implementatie is onze kracht!

Wij realiseren succesvolle trajecten met draagvlak van het management en betrokkenheid van de medewerkers. We bedenken oplossingen samen met de lijn en brengen daarbij onze ervaring en methoden in. Efficiëntie, Beheersing en compliance gaan hand in hand.

First Line Monitoring

Het ontwikkelen & implementeren van een Control Framework is een mooi begin, maar voor voldoende aantoonbare beheersing is dat niet voldoende. ‘Je bent pas in control als je zelf kunt vaststellen dat je in control bent’. Dit houdt in dat beheersing continu moet worden getoetst. Een ISAE3402 / SOC 1 Type II verklaring verwacht dit ook. Into Control heeft voor elke bedrijfsomvang de juiste tools voorhanden om deze toetsing effectief en efficiënt op te zetten en uit te voeren zodat u altijd zekerheid kunt bieden aan klanten en aandeelhouders en uw jaarlijkse audits soepel verlopen.

Onderhoud en continu verbeteren

Wij committeren ons aan onze klanten voor langere tijd. We zetten een uitstekend resultaat neer, maar zorgen er ook voor dat de ontwikkelde Control Frameworks voortdurend worden aangepast aan veranderende omstandigheden en dat uw mensen getraind worden en blijven. Daarnaast kunnen we tijdelijk ondersteunen bij piekdrukte en aanvullende challenges uitvoeren. Op deze wijze blijft uw aantoonbare beheersing altijd op orde.

Contact

Savannahweg 17
3542 AW Utrecht
Nederland
Telefoon: +31(0)30 2383461
E-mail: info@intocontrol.nl

Bekijk onze privacy statement

Ervaring uit de praktijk

Onze klanten aan het woord

De kritische en reflectieve dialoog met Into Control heeft ons in staat gesteld om uitdagingen van verschillende invalshoeken te bekijken en de beste oplossingen te vinden.

Jean-Paul van Haarlem

Bestuursvoorzitter, ONVZ

In zeer korte tijd zijn we met Into Control in staat geweest om het aantal controls in ons risico beheersingsraamwerk met 75% te reduceren en daarbij de effectiviteit zelfs nog te vergroten.

Philippe Wits

CEO, a.s.r. Leven

Daar waar aanvankelijk wat scepsis was, is het ISAE-raamwerk nu breed gedragen binnen de afdeling en zijn wij aantoonbaar ‘in control’.

Richard de Groot

Directeur, Vermogensbeheer ABN AMRO