Professionals

Werving, selectie en tijdelijke ondersteuning van professionals

Into Control is ook inzetbaar voor het implementeren van pragmatische (software) oplossingen en kan professionals aanbieden die deze oplossingen implementeren. Wij zijn daarmee een full-service dienstverlener.

Wat mag u van onze professionals verwachten:

  • Hoogwaardige kwaliteit van de dienstverlening
  • Samenwerking met de klant
  • Doelgerichte en efficiënte oplossingen

Waarom u kiest voor Into Control

Groot netwerk
Into Control heeft, sinds de oprichting in 2007 een groot netwerk opgebouwd van ervaren professionals. Into Control kwalificeert professionals altijd op inhoudelijke kennis, ervaring én gedragskenmerken. Voor zowel werving & selectie als voor ad-interim kunt u daardoor altijd rekenen op uitstekende kandidaten.
Zowel interim als vast
Into Control levert zowel ad interim professionals als werving & selectie voor vaste functies in het corporate governance domein. Hierbij zijn ook combinaties mogelijk waarbij in eerste instantie een ad interim professional wordt geleverd die gedurende of voorafgaand aan het werving- en selectie traject een change of een optimalisatie doorvoert.
Gedegen en actuele kennis
Into Control heeft een eigen academy met toonaangevende vakdocenten, waarvan al onze klanten profiteren. Ook de professionals in ons netwerk volgen deze opleidingen en houden hun kennis daardoor actueel.
Part time compliance professionals
Into control levert op inhuur basis onder andere compliance-, information security- en privacy officers. Voor kleinere organisaties levert Into Control dit tevens op part time basis. Zo kunt u deze wettelijk verplichte functies door ons laten vervullen. Into Control levert toegesneden kennis en onafhankelijkheid en u voldoet aan de wet- en regelgeving.

 

Op zoek naar professionals?

Into Control heeft professionals die oplossingen implementeren

Ga in gesprek over de mogelijkheden voor het inhuren van een professional.
*Vrijblijvend & direct weten waar u aan toe bent.

Zelf werken als professional? Lees meer

Kennismaken

Bent u geïnteresseerd?

Laten we kennismaken