Professionals

Werving, selectie en tijdelijke ondersteuning van professionals

Into Control is ook inzetbaar voor het implementeren van pragmatische (software) oplossingen en kan professionals aanbieden die deze oplossingen implementeren. Wij zijn daarmee een full-service dienstverlener.

Wat mag u van onze professionals verwachten:

 • Hoogwaardige kwaliteit van de dienstverlening
 • Samenwerking met de klant
 • Doelgerichte en efficiënte oplossingen

Waarom u kiest voor Into Control

Groot netwerk
Into Control heeft, sinds de oprichting in 2007 een groot netwerk opgebouwd van ervaren professionals. Into Control kwalificeert professionals altijd op inhoudelijke kennis, ervaring én gedragskenmerken. Voor zowel werving & selectie als voor ad-interim kunt u daardoor altijd rekenen op uitstekende kandidaten.
Zowel interim als vast
Into Control levert zowel ad interim professionals als werving & selectie voor vaste functies in het corporate governance domein. Hierbij zijn ook combinaties mogelijk waarbij in eerste instantie een ad interim professional wordt geleverd die gedurende of voorafgaand aan het werving- en selectie traject een change of een optimalisatie doorvoert.
Gedegen en actuele kennis
Into Control heeft een eigen academy met toonaangevende vakdocenten, waarvan al onze klanten profiteren. Ook de professionals in ons netwerk volgen deze opleidingen en houden hun kennis daardoor actueel.
Part time compliance professionals
Into control levert op inhuur basis onder andere compliance-, information security- en privacy officers. Voor kleinere organisaties levert Into Control dit tevens op part time basis. Zo kunt u deze wettelijk verplichte functies door ons laten vervullen. Into Control levert toegesneden kennis en onafhankelijkheid en u voldoet aan de wet- en regelgeving.

 

Op zoek naar professionals?

Into Control heeft professionals die oplossingen implementeren

Ga in gesprek over de mogelijkheden voor het inhuren van een professional.
*Vrijblijvend & direct weten waar u aan toe bent.

Zelf werken als professional? Lees meer

Werken bij Into Control

Into Control is voortdurend op zoek naar ervaren en gedreven professionals en specialisten met talent en ambitie op het gebied van risk management, compliance en control. Wij komen graag met je in contact, zowel voor een vast dienstverband als een samenwerking op basis van zelfstandigheid.

Wij hebben altijd mogelijkheden voor:

Junior Risk Consultants

zie onze vacature

RA’s met ruime ervaring

op het gebied van ISAE3402 en SOx en kennis van vermogensbeheer en/of processen binnen de financiële dienstverlening

ISAE3402 consultants

met ervaring in vastgoedontwikkeling en -beheer

Risk management professionals

met kennis van kwantitatieve modellen (Basel II en Solvency II)

Audit professionals

Operational Auditors en IT auditors die zich op zzp basis willen aansluiten bij ons audit team voor het uitvoeren van specialistische korte termijn audits.

Wil jij het team van Into Control komen versterken? Stuur je CV en motivatie.

Wij zoeken nieuwe talenten die veel willen leren!

Vacature Junior Risk Consultants
In verband met een groeiend aantal opdrachten zijn we op zoek naar Junior Risk Consultants.

Functieomschrijving

Heb jij een Bachelor of Master diploma en ben jij op zoek naar een functie binnen een groeiende en succesvolle organisatie? Ben je proactief, communicatief vaardig en wil je een steile leercurve doormaken? Ben je daarnaast toe aan een uitdagende functie waarbij je bij verschillende prominente organisaties een kijkje in de keuken gaat nemen en je vaardigheden gaat testen? Dan ben jij wellicht uit het juiste hout gesneden om als Junior Risk Consultant onze organisatie te komen versterken.

Als Junior Risk Consultant bij Into Control werk je samen met ervaren Risk Consultants met een bewezen track record. Je voert projecten uit bij prominente klanten, voornamelijk binnen de Financiële Sector, waar veel van je wordt verwacht. Je kunt hierbij denken aan het beoordelen van processen, optimaliseren van processen maar ook het uitvoeren van risico analyses en het adviseren over het verbeteren van kwaliteit.

Thema’s waar je mee bezig zal zijn
 • Procesbeschrijvingen en optimalisatie van processen
 • Opzetten van risico beheersingsraamwerken
 • Testen van beheersingsmaatregelen
 • Opzetten governance en beleid
 • Ondersteuning bij het opzetten van nieuwe organisaties

De combinatie van sterke inhoudelijke specialisten en jonge gedreven collega’s maakt Into Control tot de perfecte omgeving om jouw persoonlijke groei te realiseren. Ben jij geïnteresseerd in werken bij ons? Lees dan verder of je in aanmerking komt en hoe je kunt solliciteren.

Functie-eisen
Voor de positie Van Junior Risk Consultant zijn we op zoek naar échte toppers; wij verwachten dan ook dat jij alles uit jezelf haalt om succesvol te worden. Ambitie, intelligentie en drive zijn belangrijke steekwoorden. Om voor deze functie in aanmerking te komen voldoe je aan de onderstaande punten:

 • Een HBO of WO opleiding afgerond; Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Accountancy zijn een pré
 • Aantoonbare affiniteit met de Financiële Sector
 • Gedreven, proactief, hands-on en stressbestendig
 • Goed procesmatig inzicht en analytisch vermogen
 • Communicatief sterk met een positieve en overtuigende instelling.

Het is een voordeel als je door middel van studie, bijbanen, stages o.i.d. relevante ervaring hebt opgedaan. Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij toe aan deze uitdagende eerste stap in je carrière? Reageer dan snel!

Arbeidsvoorwaarden
Bij Into Control wordt hard gewerkt. We geloven in discipline en het dragen van verantwoordelijkheid, tegelijk met het bieden van vrijheid en ruimte voor initiatief. Daarnaast mag je van ons verwachten dat we zorgen voor inspirerende collega’s, uitdagende werkzaamheden, persoonlijke ontwikkeling én veel lol.

Verder behoren tot de voorwaarden:

 • Goed salaris
 • Laptop en telefoon
 • Mobiliteitsbudget (OV / lease auto)
 • Veel aandacht voor training en opleiding
 • Coaching van ervaren consultants om jou nog beter in je werk te maken
 • Regelmatig borrels en evenementen.

Wil je meer weten neem dan contact met ons op. Stuur je CV en motivatie

Vacature Risk IT Consultant

Heb jij een Bachelor of Master diploma en ben jij op zoek naar een functie binnen een groeiende en succesvolle organisatie? Ben je proactief, communicatief vaardig en wil je een steile leercurve doormaken? Ben je daarnaast toe aan een uitdagende functie waarbij je bij verschillende prominente organisaties een kijkje in de keuken gaat nemen en je vaardigheden gaat testen? Dan zoeken wij jou!

De combinatie van sterke inhoudelijke specialisten in een jong en gedreven team maakt Into Control tot de perfecte omgeving om jouw persoonlijke groei te realiseren.

Thema’s waar je mee bezig zal zijn

Als Risk Consultant bij Into Control werk je samen in een team met ervaren en door de wol geverfde Risk Consultants. Je doet projecten bij aansprekende klanten, voornamelijk binnen de Financiële Sector, waar de lat hoog ligt. Je helpt bedrijven de slag te maken naar transparant, digitaal en klantgericht werken. Optimaliseert processen, lost problemen op en verbetet de kwaliteit van dienstverlening. Je helpen bedrijven ‘In control’ te zijn, met name op het gebied van IT en security.

Functie-eisen

Voor de rol Risk Consultant zijn we op zoek naar échte toppers; wij verwachten dan ook dat jij alles uit jezelf haalt om een succesvolle versie van jezelf te worden: ambitie, intelligentie en drive zijn daarbij heel handig. Wat zit er in je rugzak?

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding IT, Bedrijfseconomie, Accountancy
 • Aantoonbare affiniteit met de Financiële Sector
 • Goed procesmatig inzicht en analytisch vermogen
 • Strakke communicatieve vaardigheden en een positieve en overtuigende instelling
Arbeidsvoorwaarden

Bij Into Control wordt hard gewerkt. We geloven in ruimte voor jezelf en jouw initiatief en we bieden je inspirerende collega’s, uitdagende werkzaamheden, persoonlijke ontwikkeling én veel lol. Uiteraard krijg je bij ons een marktconform salaris, communicatiemiddelen en een mobiliteitsbudget (OV / lease auto). We besteden heel veel aandacht aan training en opleiding en coaching door ervaren consultants om jou nog verder te stretchen. Natuurlijk is er ruimschoots gelegenheid voor informeel samenzijn en zo organiseren we regelmatig borrels en evenementen.

We leren je graag kennen

Stuur je CV en motivatie

Na het ontvangst van je gegevens nemen we contact met je op om in geprek te gaan

 

 • Toegestane bestandstypen: jpg, doc, docx, pdf, jpeg, png.

Contact

Savannahweg 17
3542 AW Utrecht
Netherlands

Phone: +31(0)30 2383461
Mail: info@intocontrol.nl