Academy

Into Control Academy

Bij Into Control staat kennisoverdracht hoog in het vaandel. We merken tijdens onze implementatietrajecten steeds dat de verandering pas echt op gang komt als de betrokkenen een voldoende kennis hebben van achtergronden, doelstellingen en beperkingen van de nieuwe elementen die ze in hun werksituatie gaan tegenkomen. We hebben daarom reeds lang een opleidingspraktijk die over de tijd is uitgegroeid tot de GRC academy. We doen ons  best hier een cursusaanbod te bieden dat aansluit bij de behoeften in de huidige Governance praktijk. Hierbij staan we ook zeker open voor suggesties, dus bij ideeen of vragen, laat het ons gerust weten!

Actueel aanbod

Cursussen en trainingen op het gebied van risk management.

Ervaring uit de praktijk 

Into Control Academy heeft op ons verzoek een praktische maatwerk programma ontwikkeld en verzorgd voor onze medewerkers. De ervaren docenten zijn in staat gebleken om op een boeiende wijze een brug te slaan tussen de praktijk en de theorie.

Chelize Perez

Manager Revisio, Van Ameyde

Deze cursus geeft een uitstekend inzicht in de achtergronden, algemene werking en opzet van een control framework. Het kan hierdoor ook goed gebruikt worden om draagvlak te creëren voor een ISAE 3402 of ERM implementatie.

Risk Manager

Financiële Dienstverlening

Cursus biedt veel meerwaarde. Risico Management krijgt een prominente plek en de cursus geeft veel handvatten om de Riskfunctie te professionaliseren. Docenten hebben veel kennis en ervaring en zetten dit op de juiste wijze in.

Kwaliteitsmanager

Zorg