DORA test

Snel weten waar u aan toe bent? Doe de test!

Op 17 januari 2025 moeten financiële dienstverleners compliant zijn met DORA. Om straks niet voor verrassingen te staan is het beter om zo snel mogelijk te starten met een eerste inventarisatie. Gelukkig kunt u hier meteen mee starten.

Onderstaande test geeft een eerste inzicht in waar u op dit moment staat met betrekking tot een aantal belangrijke onderwerpen uit de DORA verordening en waar u op moet gaan letten.

Benieuwd? Doe dan snel de test van 12 vragen en start zo alvast met DORA!

De test

Benieuwd naar de uitgebreide DORA scan?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zo weet u snel wat u kunt verwachten van onze uitgebreide DORA scan voor uw organisatie.

Ervaring uit de praktijk

Onze klanten aan het woord

Daar waar aanvankelijk wat scepsis was, is het ISAE-raamwerk nu breed gedragen binnen de afdeling en zijn wij aantoonbaar ‘in control’.

Richard de Groot

Directeur, Vermogensbeheer ABN AMRO

In zeer korte tijd zijn we met Into Control in staat geweest om het aantal controls in ons risico beheersingsraamwerk met 75% te reduceren en daarbij de effectiviteit zelfs nog te vergroten.

Philippe Wits

CEO, a.s.r. Leven

Door het ISAE framework dat Into Control samen met onze mensen ontwikkelde hebben we onze KPI’s beter inzichtelijk en is het besturen van de organisatie gemakkelijker geworden.

Dirk Klok

Directeur Business Development, Lindorff