Cursus Effectieve Interne Beheersing afgerond

Weer een editie van onze Cursus Effectieve Interne Beheersing afgerond voor een diverse groep managers uit Finance, Fintech, Zorg en Overheid. De cursus werd deze keer maar liefst beoordeeld met gemiddeld een 8,7!

Samen met mijn collega Naeem Arif weer veel awareness en inzichten kunnen realiseren. Blij dit te mogen doen!

 

Onze deelnemers waren lovend:

Kwaliteitsmanager zorg: Cursus biedt veel meerwaarde. Risico Management krijgt een prominente plek en de cursus geeft veel handvatten om de Riskfunctie te professionaliseren. Docenten hebben veel kennis en ervaring en zetten dit op de juiste wijze in.

Director Finance Fintech onderneming: Ik beveel deze cursus van harte aan omdat achtergrond, theorie, praktijk en relevantie van interne beheersing op een heldere en interactieve manier aan het licht komen.

Projectmanager overheid: Dit is het fundament van Risk Management dat Iedere Manager tot zich zou moeten nemen.

De docenten zijn top! Stof wordt pakkend, boeiend gebracht en met mooie voorbeelden.

Risk Manager Financiële Dienstverlening: Deze cursus geeft een uitstekend inzicht in de achtergronden, algemene werking en opzet van een control framework. Het kan hierdoor ook goed gebruikt worden om draagvlak te creëren voor een ISAE 3402 of ERM implementatie.

ICT Manager grote verzekeraar: Deze cursus geeft mij inzicht zodat ik mee kan denken bij de opzet en monitoring van beheersingsmaatregelen in mijn organisatie en een betere bijdrage kan geven aan de verbetercyclus.

Operations Manager Grafische industrie: praktisch ingestelde workshop. Heel leerzaam! De cursus laat je nadenken of processen in je organisatie wel goed zin ingericht.

Junior Risk Manager Bank: Goede informatie, leuke koppeling met praktijkvoorbeelden. Het is, naast theorie, ook echt oefenen in de praktijk en dat maakt het erg waardevol.

Meer info over onze cursus Effectieve Beheersing

Ervaring uit de praktijk 

Into Control Academy heeft op ons verzoek een praktische maatwerk programma ontwikkeld en verzorgd voor onze medewerkers. De ervaren docenten zijn in staat gebleken om op een boeiende wijze een brug te slaan tussen de praktijk en de theorie.

Chelize Perez

Manager Revisio, Van Ameyde

Deze cursus geeft een uitstekend inzicht in de achtergronden, algemene werking en opzet van een control framework. Het kan hierdoor ook goed gebruikt worden om draagvlak te creëren voor een ISAE 3402 of ERM implementatie.

Risk Manager

Financiële Dienstverlening

Cursus biedt veel meerwaarde. Risico Management krijgt een prominente plek en de cursus geeft veel handvatten om de Riskfunctie te professionaliseren. Docenten hebben veel kennis en ervaring en zetten dit op de juiste wijze in.

Kwaliteitsmanager

Zorg