Risk IT Consultant

Wij zoeken (ook) talenten!

Heb jij een Bachelor of Master diploma en ben jij op zoek naar een functie binnen een groeiende en succesvolle organisatie? Ben je proactief, communicatief vaardig en wil je een steile leercurve doormaken? Ben je daarnaast toe aan een uitdagende functie waarbij je bij verschillende prominente organisaties een kijkje in de keuken gaat nemen en je vaardigheden gaat testen? Dan zoeken wij jou!

De combinatie van sterke inhoudelijke specialisten in een jong en gedreven team maakt Into Control tot de perfecte omgeving om jouw persoonlijke groei te realiseren.

Als Risk Consultant bij Into Control werk je samen in een team met ervaren en door de wol geverfde Risk Consultants. Je doet projecten bij aansprekende klanten, voornamelijk binnen de Financiële Sector, waar de lat hoog ligt. Je helpt bedrijven de slag te maken naar transparant, digitaal en klantgericht werken. Optimaliseert processen, lost problemen op en verbetet de kwaliteit van dienstverlening. Je helpen bedrijven ‘In control’ te zijn, met name op het gebied van IT en security.

Wat neem je mee?

Voor de rol Risk Consultant zijn we op zoek naar échte toppers; wij verwachten dan ook dat jij alles uit jezelf haalt om een succesvolle versie van jezelf te worden: ambitie, intelligentie en drive zijn daarbij heel handig. Wat zit er in je rugzak?

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding IT, Bedrijfseconomie, Accountancy
  • Aantoonbare affiniteit met de Financiële Sector
  • Goed procesmatig inzicht en analytisch vermogen
  • Strakke communicatieve vaardigheden en een positieve en overtuigende instelling

Wat krijg je daarvoor terug?

Bij Into Control wordt hard gewerkt. We geloven in ruimte voor jezelf en jouw initiatief en we bieden je inspirerende collega’s, uitdagende werkzaamheden, persoonlijke ontwikkeling én veel lol. Uiteraard krijg je bij ons een marktconform salaris, communicatiemiddelen en een mobiliteitsbudget (OV / lease auto). We besteden heel veel aandacht aan training en opleiding en coaching door ervaren consultants om jou nog verder te stretchen. Natuurlijk is er ruimschoots gelegenheid voor informeel samenzijn en zo organiseren we regelmatig borrels en evenementen.

Over ons

Into Control is een bureau dat zich specialiseert in het inrichten en verbeteren van interne beheersing. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en verbeteren van ‘Control Frameworks’ op het gebied van Enterprise Risk Management, Compliance-functies, Wet- en regelgeving en Financial Control.  Into Control loopt in Nederland voorop wat betreft slimme methoden en technieken op het gebied van Risk & Compliance. We hebben een pragmatische insteek die snel tot resultaat leidt, waardoor we onze trajecten succesvol kunnen afronden, zelfs in de meest complexe situaties. Into Control biedt haar klanten gespecialiseerde kennis en capaciteit via een unieke combinatie van hoogwaardige, specialistische realisaties, advies en interim dienstverlening. Kijk voor meer achtergrond over Into Control op www.intocontrol.nl.

Hebben we je enthousiast gemaakt? Sluit je dan bij ons aan en reageer via recruiting@intocontrol.nl.

Ervaring uit de praktijk 

Into Control Academy heeft op ons verzoek een praktische maatwerk programma ontwikkeld en verzorgd voor onze medewerkers. De ervaren docenten zijn in staat gebleken om op een boeiende wijze een brug te slaan tussen de praktijk en de theorie.

Chelize Perez

Manager Revisio, Van Ameyde

Deze cursus geeft een uitstekend inzicht in de achtergronden, algemene werking en opzet van een control framework. Het kan hierdoor ook goed gebruikt worden om draagvlak te creëren voor een ISAE 3402 of ERM implementatie.

Risk Manager

Financiële Dienstverlening

Cursus biedt veel meerwaarde. Risico Management krijgt een prominente plek en de cursus geeft veel handvatten om de Riskfunctie te professionaliseren. Docenten hebben veel kennis en ervaring en zetten dit op de juiste wijze in.

Kwaliteitsmanager

Zorg