Hippoline krijgt ISAE 3402 Type I verklaring

Met enige trots kunnen we melden dat Hippoline haar ISAE 3402 Type I verklaring heeft verkregen. Deze ISAE 3402 verklaring stelt Hippoline in staat om succesvol deel te nemen aan Selectie trajecten voor projecten bij onder toezicht staande organisaties in de financiële dienstverlening en de zorg. Wij feliciteren Mirjam en het team van Hippoline met deze prestatie en zien er naar uit Hippoline verder te ondersteunen bij het behalen van ISAE 3402 Type II.

HippoLine is een organisatie die zich specialiseert in Business Intelligence oplossingen voor financieel dienstverleners en zorginstellingen. Zij hebben onder andere bedrijfskundige en ICT maatwerk-oplossingen ontwikkeld voor o.a. De Hypotheekshop, Florius, Van Lanschot Chabot, HDN (Hypotheken Data Netwerk), Rabobank Nederland, Nationale Nederlanden, Delta Lloyd, Graydon en SNS.

 

Ervaring uit de praktijk

Onze klanten aan het woord

Daar waar aanvankelijk wat scepsis was, is het ISAE-raamwerk nu breed gedragen binnen de afdeling en zijn wij aantoonbaar ‘in control’.

Richard de Groot

Directeur, Vermogensbeheer ABN AMRO

In zeer korte tijd zijn we met Into Control in staat geweest om het aantal controls in ons risico beheersingsraamwerk met 75% te reduceren en daarbij de effectiviteit zelfs nog te vergroten.

Philippe Wits

CEO, a.s.r. Leven

Door het ISAE framework dat Into Control samen met onze mensen ontwikkelde hebben we onze KPI's beter inzichtelijk en is het besturen van de organisatie gemakkelijker geworden.

Dirk Klok

Directeur Business Development, Lindorff

Contact

Savannahweg 17
3542 AW Utrecht
Netherlands

Phone: +31(0)30 2383461
Mail: info@intocontrol.nl

Bekijk onze privacy statement