Hippoline krijgt ISAE 3402 Type I verklaring

Met enige trots kunnen we melden dat Hippoline haar ISAE 3402 Type I verklaring heeft verkregen. Deze ISAE 3402 verklaring stelt Hippoline in staat om succesvol deel te nemen aan Selectie trajecten voor projecten bij onder toezicht staande organisaties in de financiële dienstverlening en de zorg. Wij feliciteren Mirjam en het team van Hippoline met deze prestatie en zien er naar uit Hippoline verder te ondersteunen bij het behalen van ISAE 3402 Type II.

HippoLine is een organisatie die zich specialiseert in Business Intelligence oplossingen voor financieel dienstverleners en zorginstellingen. Zij hebben onder andere bedrijfskundige en ICT maatwerk-oplossingen ontwikkeld voor o.a. De Hypotheekshop, Florius, Van Lanschot Chabot, HDN (Hypotheken Data Netwerk), Rabobank Nederland, Nationale Nederlanden, Delta Lloyd, Graydon en SNS.

 

Ervaring uit de praktijk 

Into Control Academy heeft op ons verzoek een praktische maatwerk programma ontwikkeld en verzorgd voor onze medewerkers. De ervaren docenten zijn in staat gebleken om op een boeiende wijze een brug te slaan tussen de praktijk en de theorie.

Chelize Perez

Manager Revisio, Van Ameyde

Deze cursus geeft een uitstekend inzicht in de achtergronden, algemene werking en opzet van een control framework. Het kan hierdoor ook goed gebruikt worden om draagvlak te creëren voor een ISAE 3402 of ERM implementatie.

Risk Manager

Financiële Dienstverlening

Cursus biedt veel meerwaarde. Risico Management krijgt een prominente plek en de cursus geeft veel handvatten om de Riskfunctie te professionaliseren. Docenten hebben veel kennis en ervaring en zetten dit op de juiste wijze in.

Kwaliteitsmanager

Zorg