ISAE 3402 ABN AMRO Custody Services

Met enige trots kunnen we melden dat, na een intensief implementatie traject, ABN Amro Securities Operations Custody Services per einde jaar een ‘schone’ ISAE 3402 Type I verklaring heeft verkregen.

Op 22 januari was de feestelijke overdacht aan de directie van ABN AMRO Instituten & Charitas, die vanuit de commerciële relatie met de cliënten de gebruikers van deze verklaring vertegenwoordigt.

Hans Meijer – Directeur Beleggen Instituten en Charitas: ‘Blij dat we nu aan onze klanten deze zekerheid kunnen bieden en bij aanbestedingen hiermee veel vragen direct kunnen beantwoorden’.

Met deze ISAE 3402 Verklaring kan ABN Amro aantonen dat zij, voor haar effecten back office haar processen op orde heeft en aantoonbaar ‘In Control’ is.

 

ABN AMRO is nu als eerste Nederlandse grootbank in het bezit van een dergelijke assurance verklaring voor deze dienstverlening.

We zijn trots op het team dat, in de complexe omgeving die ABN AMRO bank is, deze ISAE 3402 implementatie heeft gerealiseerd zonder afwijkingen en op schema!  

Meer weten over ISAE 3402? Gebruik dan deze link.

Ervaring uit de praktijk 

Into Control Academy heeft op ons verzoek een praktische maatwerk programma ontwikkeld en verzorgd voor onze medewerkers. De ervaren docenten zijn in staat gebleken om op een boeiende wijze een brug te slaan tussen de praktijk en de theorie.

Chelize Perez

Manager Revisio, Van Ameyde

Deze cursus geeft een uitstekend inzicht in de achtergronden, algemene werking en opzet van een control framework. Het kan hierdoor ook goed gebruikt worden om draagvlak te creëren voor een ISAE 3402 of ERM implementatie.

Risk Manager

Financiële Dienstverlening

Cursus biedt veel meerwaarde. Risico Management krijgt een prominente plek en de cursus geeft veel handvatten om de Riskfunctie te professionaliseren. Docenten hebben veel kennis en ervaring en zetten dit op de juiste wijze in.

Kwaliteitsmanager

Zorg