ISAE 3402 ABN AMRO Custody Services

Met enige trots kunnen we melden dat, na een intensief implementatie traject, ABN Amro Securities Operations Custody Services per einde jaar een ‘schone’ ISAE 3402 Type I verklaring heeft verkregen.

Op 22 januari was de feestelijke overdacht aan de directie van ABN AMRO Instituten & Charitas, die vanuit de commerciële relatie met de cliënten de gebruikers van deze verklaring vertegenwoordigt.

Hans Meijer – Directeur Beleggen Instituten en Charitas: ‘Blij dat we nu aan onze klanten deze zekerheid kunnen bieden en bij aanbestedingen hiermee veel vragen direct kunnen beantwoorden’.

Met deze ISAE 3402 Verklaring kan ABN Amro aantonen dat zij, voor haar effecten back office haar processen op orde heeft en aantoonbaar ‘In Control’ is.

 

ABN AMRO is nu als eerste Nederlandse grootbank in het bezit van een dergelijke assurance verklaring voor deze dienstverlening.

We zijn trots op het team dat, in de complexe omgeving die ABN AMRO bank is, deze ISAE 3402 implementatie heeft gerealiseerd zonder afwijkingen en op schema!  

 

  

 

Meer weten over ISAE 3402? Gebruik dan deze link.

Ervaring uit de praktijk

Onze klanten aan het woord

Daar waar aanvankelijk wat scepsis was, is het ISAE-raamwerk nu breed gedragen binnen de afdeling en zijn wij aantoonbaar ‘in control’.

Richard de Groot

Directeur, Vermogensbeheer ABN AMRO

In zeer korte tijd zijn we met Into Control in staat geweest om het aantal controls in ons risico beheersingsraamwerk met 75% te reduceren en daarbij de effectiviteit zelfs nog te vergroten.

Philippe Wits

CEO, a.s.r. Leven

Door het ISAE framework dat Into Control samen met onze mensen ontwikkelde hebben we onze KPI's beter inzichtelijk en is het besturen van de organisatie gemakkelijker geworden.

Dirk Klok

Directeur Business Development, Lindorff

Contact

Savannahweg 17
3542 AW Utrecht
Netherlands

Phone: +31(0)30 2383461
Mail: info@intocontrol.nl

Bekijk onze privacy statement