Schoon ISAE 3402 rapport voor Nestr Smart Finance!

Into Control reikt wederom certificaat uit voor een ‘first time right’ schoon ISAE 3402 rapport.

Into Control feliciteert Nestr Smart Finance met het ‘first time right’ behalen van een ‘schoon’ ISAE-3402 Type I rapport.

Dankzij de goede samenwerking tussen het implementatieteam van Into Control en de directie en Risk & Compliance afdeling van Nestr Smart Finance is het gelukt om direct bij de eerste audit een volledig schone verklaring te behalen.

Into Control heeft de afgelopen tijd met veel plezier het ISAE 3402 implementatietraject begeleid bij Nestr Smart Finance.

Nestr Smart Finance is één van de snelst groeiende financiers van zakelijk vastgoed die ons land rijk is en wil met dit rapport zekerheid bieden over haar interne beheersing, de kwaliteit van de procesvoering en haar Risk Management & Compliance.

 

De directie van Nestr Smart Finance heeft een achtergrond in de financiële dienstverlening en is bekend met de noodzakelijke beheersingsmaatregelen voor een goede bedrijfsvoering en tevens met de vereisten voor het kunnen aantonen van het bestaan en de werking van deze maatregelen.

Tijdens het traject hebben we ervoor gezorgd dat het Control Framework is geoptimaliseerd en de vastlegging praktischer werd opgezet met als gevolg dat de audit als geheel erg soepel is verlopen en er geen relevante bevindingen hoefden te worden genoteerd.
Dit is natuurlijk altijd het doel van elk implementatietraject dat wij als Into Control begeleiden, maar het is altijd weer fijn te constateren daar het ook in de praktijk weer zo blijkt te zijn.

Als service naar onze klanten kunnen wij een fysiek certificaat uitgeven als een ISAE 3402 of ISAE300 Audit succesvol is verlopen. We doen dit alleen als het een zogenaamd ‘schoon’ rapport betreft.

We zijn tevens blij om te melden dat Into Control en Nestr inmiddels in onderhandeling zijn om een lange termijn contract af te sluiten voor het onderhoud op het Control Framework en ondersteuning op de Risk Management functie conform het RAAS model (Risicomanagement As A Service).

Ervaring uit de praktijk 

Into Control Academy heeft op ons verzoek een praktische maatwerk programma ontwikkeld en verzorgd voor onze medewerkers. De ervaren docenten zijn in staat gebleken om op een boeiende wijze een brug te slaan tussen de praktijk en de theorie.

Chelize Perez

Manager Revisio, Van Ameyde

Deze cursus geeft een uitstekend inzicht in de achtergronden, algemene werking en opzet van een control framework. Het kan hierdoor ook goed gebruikt worden om draagvlak te creëren voor een ISAE 3402 of ERM implementatie.

Risk Manager

Financiële Dienstverlening

Cursus biedt veel meerwaarde. Risico Management krijgt een prominente plek en de cursus geeft veel handvatten om de Riskfunctie te professionaliseren. Docenten hebben veel kennis en ervaring en zetten dit op de juiste wijze in.

Kwaliteitsmanager

Zorg