Uw optimale Riskteam met RAAS

Risk management As A Service zorgt voor Kostenefficiëntie, Flexibiliteit en Kennis!

Binnen het Risk Management Team wordt een grote verscheidenheid aan activiteiten uitgevoerd. Zo wordt Risk betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten, Risk Assessments, het onderhouden van het Risico Framework en het monitoren van beheersingsmaatregelen. Hiervoor worden periodieke rapportages opgesteld die weer moeten worden besproken met de belanghebbenden. Het Risk Management Team dient hier optimaal op te zijn afgestemd qua capaciteit en kennis. De capaciteit van uw Risk Team is zwaar bevochten en afgestemd op de Reguliere taken die goed zijn in te schatten.

Maar ad-Hoc komen er vaak zaken langs die minder makkelijk te plannen zijn en wel veel capaciteit vragen zoals deelnemen in een implementatie traject voor wet- en regelgeving of aan  veranderingsprojecten binnen de organisatie. En als het Risk Team dan op hoogspanning draait komt er  natuurlijk net een audit, doet de toezichthouder een uitvraag of valt er een teamlid weg.

Er moet dan snel iemand van buiten worden gezocht voor een tijdelijke inzet. Deze persoon kent de organisatie niet, kent de processen niet en moet worden ingewerkt. Dit vergt extra tijd die op dat moment nu net niet beschikbaar is.

Risk Management As A Service (RAAS) van Into Control is speciaal ontwikkeld voor dit soort situaties en ontzorgt optimaal, juist op deze drukke momenten.

Wat doet RAAS voor u?

RAAS biedt vaste ondersteuning op het Risk Management Team die gemakkelijk kan worden opgeschaald. Met korte lead-time en zonder dat inwerken nodig is.

RAAS zorgt ervoor dat uw Risk Team efficiënter kan worden ingericht, met lagere vaste kosten tot gevolg.

Dit terwijl met RAAS altijd gemakkelijk extra capaciteit beschikbaar is op elk kwaliteitsniveau, van junior tot Expert, zonder dat inwerken nodig is.

Veel verloop op uw Risk Team? RAAS zorgt voor een stabiele bemensing met communicatieve vaardigheden en kennis van zaken.

 

Geïnteresseerd geraakt? 

We leggen het concept graag aan u uit!

Klik op deze link om een afspraak te plannen.

Ervaring uit de praktijk 

Into Control Academy heeft op ons verzoek een praktische maatwerk programma ontwikkeld en verzorgd voor onze medewerkers. De ervaren docenten zijn in staat gebleken om op een boeiende wijze een brug te slaan tussen de praktijk en de theorie.

Chelize Perez

Manager Revisio, Van Ameyde

Deze cursus geeft een uitstekend inzicht in de achtergronden, algemene werking en opzet van een control framework. Het kan hierdoor ook goed gebruikt worden om draagvlak te creëren voor een ISAE 3402 of ERM implementatie.

Risk Manager

Financiële Dienstverlening

Cursus biedt veel meerwaarde. Risico Management krijgt een prominente plek en de cursus geeft veel handvatten om de Riskfunctie te professionaliseren. Docenten hebben veel kennis en ervaring en zetten dit op de juiste wijze in.

Kwaliteitsmanager

Zorg