Bringway heeft ISAE 3402 Type I verklaring

 

Bringway is dienstverlener op het gebied van insolventiebegeleiding en schuldbemiddeling en heeft een innovatieve software oplossing ontwikkeld om schuldeisers en schuldbemiddelaars eenvoudig aan elkaar te koppelen zodat een schuldbemiddeling of insolventieproces sneller en eenvoudiger kan verlopen.

Na een implementatie traject van 3 maanden is Bringway nu in het bezit van een schone ISAE 3402 Type I verklaring.  Into Control heeft voor Bringway een ISAE 3402 Control Framework ontwikkeld en geïmplementeerd. Dit is gebeurt in combinatie met een ISO 27001 Information Security Management System waar separaat een Audit op wordt uitgevoerd.

Meestal zijn ISAE 3402 en ISO 27001 separate trajecten, maar Into Control heeft een methodiek ontwikkeld waarbij beide normenkaders zoveel mogelijk geïntegreerd worden toegepast en daardoor voor de organisatie veel efficiënter kunnen worden uitgevoerd en onderhouden. 

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Ervaring uit de praktijk 

Into Control Academy heeft op ons verzoek een praktische maatwerk programma ontwikkeld en verzorgd voor onze medewerkers. De ervaren docenten zijn in staat gebleken om op een boeiende wijze een brug te slaan tussen de praktijk en de theorie.

Chelize Perez

Manager Revisio, Van Ameyde

Deze cursus geeft een uitstekend inzicht in de achtergronden, algemene werking en opzet van een control framework. Het kan hierdoor ook goed gebruikt worden om draagvlak te creëren voor een ISAE 3402 of ERM implementatie.

Risk Manager

Financiële Dienstverlening

Cursus biedt veel meerwaarde. Risico Management krijgt een prominente plek en de cursus geeft veel handvatten om de Riskfunctie te professionaliseren. Docenten hebben veel kennis en ervaring en zetten dit op de juiste wijze in.

Kwaliteitsmanager

Zorg