Bringway heeft ISAE 3402 Type I verklaring

 

Bringway is dienstverlener op het gebied van insolventiebegeleiding en schuldbemiddeling en heeft een innovatieve software oplossing ontwikkeld om schuldeisers en schuldbemiddelaars eenvoudig aan elkaar te koppelen zodat een schuldbemiddeling of insolventieproces sneller en eenvoudiger kan verlopen.

Na een implementatie traject van 3 maanden is Bringway nu in het bezit van een schone ISAE 3402 Type I verklaring.  Into Control heeft voor Bringway een ISAE 3402 Control Framework ontwikkeld en geïmplementeerd. Dit is gebeurt in combinatie met een ISO 27001 Information Security Management System waar separaat een Audit op wordt uitgevoerd.

Meestal zijn ISAE 3402 en ISO 27001 separate trajecten, maar Into Control heeft een methodiek ontwikkeld waarbij beide normenkaders zoveel mogelijk geïntegreerd worden toegepast en daardoor voor de organisatie veel efficiënter kunnen worden uitgevoerd en onderhouden. 

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Ervaring uit de praktijk

Onze klanten aan het woord

Daar waar aanvankelijk wat scepsis was, is het ISAE-raamwerk nu breed gedragen binnen de afdeling en zijn wij aantoonbaar ‘in control’.

Richard de Groot

Directeur, Vermogensbeheer ABN AMRO

In zeer korte tijd zijn we met Into Control in staat geweest om het aantal controls in ons risico beheersingsraamwerk met 75% te reduceren en daarbij de effectiviteit zelfs nog te vergroten.

Philippe Wits

CEO, a.s.r. Leven

Door het ISAE framework dat Into Control samen met onze mensen ontwikkelde hebben we onze KPI's beter inzichtelijk en is het besturen van de organisatie gemakkelijker geworden.

Dirk Klok

Directeur Business Development, Lindorff

Contact

Savannahweg 17
3542 AW Utrecht
Netherlands

Phone: +31(0)30 2383461
Mail: info@intocontrol.nl

Bekijk onze privacy statement